lack Madness The Thing PWO 750 gram

More Views

Black Madness The Thing PWO 750 gram

Be the first to review this product

”The Thing” är den senaste PWO'n från Black Madness och som likt den legendariska filmen under samma namn kommer detta bli otäckt bra! Med en kombination av ”old school”- och  ”new school”-ingredienser blir The Thing kraftfullare än tidigare pre-workouts!

.

SKU: 70040-000

Availability: Out of stock

SEK399.00
Brand: Black Madness
Beskrivning
”The Thing” är den senaste pre-workouten från Black Madness och som likt den legendariska filmen under samma namn kommer detta bli otäckt bra! Med en kombination av klassiska ”old school”-ingredienser såsom kreatinmonohydrat, beta-alanin, arginin och koffein ihop med de intressantaste ”new school”-ingredienserna såsom röd spenatextrakt och Gotu Kola blir ”The Thing” kraftfullare än tidigare pre-workouts.
 
På senare år har det gjorts en hel del framgångsrik forskning kring naturligt nitrat och dess prestationshöjande effekter. Därför innehåller ”The Thing” just röd spenatextrakt som är en av de växter med absolut högst naturligt innehåll av nitrat. Tillsammans med Gotu kola, som ger dig den rätta mentala förmågan, kommer ”The Thing” bli din nya favoritskräckis! Utöver det så innehåller den också ginseng, rosenrot, schisandra och svart te-extrakt som alla bidrar till att balansera och optimera den mentala förmågan till att nå ditt absoluta max.
 
Och med nästan 10 gram av aminosyrorna Arginin-AKG och Citrullin Malat kommer musklerna garanterat att fyllas med den där efterlängtade pumpkänslan. Dessutom innehåller ”The Thing” flera gram BCAA, och som vi vet är det just dessa förgrenade aminosyror som primärt förknippas med uppbyggnaden av muskelära processer.

Ingredienser: Dextros, Citrullin-dl-Malat, Arginine HCL, Beta-alanin, Kreatinmonohydrat, BCAA (L-Leucine, L-Valin, L-Isoleucine), Acaipulver, Röd spenat, Rosenrot, Koffein, Surhetsreglerande medel (Äppelsyra), Sallatsspikblad (Gotu Kola), Fjärilsranka (Schisandra Chinensis), Nyponpulver, Svart te, Sötningsmedel (Aspartam, Acesulfam-K), Vitaminer (Nikotinamid, Nikotinsyra, Pyridoxin HCL, Cyanocobalamin), Ginseng.
Innehåller en källa till fenylalanin.
 
Varje burk är på 750 gram vilket ger 25 serveringar med 30 gram per dos.
 


Produkten ersätter inte en allsidig kost. Producerad i en fabrik som hanterar mjölk, ägg och soja. Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn. Rådfråga läkare innan användning av denna produkt om du ammar, är gravid eller medicineras. Produkten är inte ämnad att användas för diagnostisering, behandling eller förebyggande av någon form av sjukdom.
Details

Additional Information

SKU 70040-000
Unit pcs
Brand Black Madness
Taste No
Strength No
Content
  • Old school/New school formulas
  • Innehåller allt du behöver, inklusive BCAA
  • Ger både pump och energi
Recensioner

Write Your Own Review

You're reviewing: Black Madness The Thing PWO 750 gram

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x