ADIDAS MMA package

More Views

ADIDAS MMA package

Be the first to review this product

Ord. price SEK 1805:-
SAVE SEK  315:-

.

SKU: BFBL_Halsopaket

Availability: In stock

SEK623.00

Price as configured: SEK556.25

Budo & Fitness Black Line Glutamine 0,5kg   +SEK0.00
Budo & Fitness Black Line Magnesium Zink   +SEK0.00
Budo & Fitness Black Line Vitamin D3   +SEK0.00

* Required Fields

Price as configured: SEK556.25

Budo Fitness Black Line
Beskrivning

Gör dig redo för mörkare tider och förskylningstider med Hälsopaketet. Ett komplett paket som säkerhetsställer din hälsa så du kan träna och leva optimalt. Noga utvalda produkter som optimerar din allmänna hälsa så du kan träna hårt året om!

 

Black Line Magnesium Zink

Black Line är nu här med Magnesium Zink 270 kasplar. Populära vitamin- och mineralkombination för många atleter som främjar muskeltillväxt, immunförsvaret och kan förbättra sömnkvalitén. 


Black Line Glutamin

Glutamin är en av kroppens viktigaste aminosyror. Mer än hälften av kroppens aminosyrepool består av glutamin. Den fyller flera viktiga funktioner i kroppen. En av dem är tillverkning av glutation, som är en del av kroppens avgiftningssystem. Den har även positiv inverkan på kroppens PH-balans. 500g 


Black Line Vitamin D

Vitamin-D3 är ett hormon som bildas när huden exponeras för ultraviolett strålning. Vitamin D understödjer en mängd positiva effekter i kroppen såsom reglering av hormoner, förstärkning av immunförsvaret, upptaget av kalcium och uppbyggnad av benstommen.

 

Budo & Fitness Black Line Sportsnutrition är en serie noga utvalda kosttillskott. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och är inte avsett för medicinskt bruk. Om Du är under läkarbehandling och/eller medicinerar, skall Du alltid konsultera behandlande vårdgivare om Ditt intag av kosttillskott. Det gäller även om Du är gravid eller ammar. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn. Producerad i en fabrik som hanterar mjölk, ägg och soya.  

Detaljer

Mer information

Art.nr. BFBL_Halsopaket
Enhet tre-pack
Tillverkare Budo Fitness Black Line
Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Budo & Fitness Black Line Hälsopaket

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Omdöme
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x