Boxning

Boxning är en kampsport där två tävlande, med vadderade handskar, försöker besegra sin motståndare med hjälp av slag riktade mot huvudet och överkroppen.
Boxning kräver styrka, snabbhet och uthållighet. Matcherna i boxning är indelade i ronder om 1 till 3 minuter, och övervakas av en domare. I boxning kan en vinnare koras på flera sätt; genom ett poängsystem, genom knockout, genom att en tävlande ger upp eller genom att domaren bedömer att den ena tävlanden inte kan fortsätta. SBI Sport har lindor, handskar, hjälmar, tandskydd och en rad andra produkter för boxning, vare sig du är nybörjare, amatör, professionell,barn eller vuxen Visa mer.

Boxning har funnits som en organiserad sport i olika former åtminstone sedan antiken, då den accepterades som en olympisk sport av grekerna 688 f.Kr. Modern boxning har huvudsakligen sina rötter i Storbritannien och s.k. “prizefighting”, boxning utan handskar, där den utvecklades från 1600-talet och framåt. SBI Sport har lindor, handskar, hjälmar, tandskydd och en rad andra produkter för boxningsutövare, vare sig du är nybörjare, amatör eller professionell.

Visa mindre.

Artiklar 1 till 24 av totalt 196

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 196

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.
x