WKF-Karate

World Karate Federation (WKF) är den största internationella organisationen för sportkarate i världen, med över 10 miljoner medlemmar i 191 länder. Tävlingar hålls både i kumite och kata i samtliga åldersklasser. WKF:s Karate World Championship, världsmästerskapen i karate, hålls vartannat år, en tradition som har pågått sedan det första mästerskapet i Tokyo 1970. WKF erkänner fyra olika karatestilar: Gōjū-ryū, shitō-ryū, shotokan och wadō-ryū.WKF Karate

 

SBI Sport har ett brett sortiment av produkter, såväl för nybörjare som professionella, som är godkända enligt WKF:s regelverk.

Regeländring gällande skyddsutrustning för barn

Regeländring gällande skyddsutrustning för barn

Fr.o.m 1 april 2018 blir fot- och benskydd obligatorisk för barn i kumite. 

Mot bakgrund av skaderisk, rättvis bedömning, samt skärpning i skyddsreglementet på internationell nivå kommer dock fot-och benskydd införas som obligatorisk utrustning för barn i kumite fr.o.m den 1/4 2018.

Skydden ska vara av den röda och blå varianten och kompletterar de redan idag röda/blå knogskydden, samt tandskyddet, som obligatorisk utrustning. Kropps- /bröstskydd kvarstår som valfritt.

Läs Barnregeltillägget >> 


 

SBI Sport. Allt för kamp-och kraftsport

Hos SBI / Budo & Fitness Sport hittar du det mesta inom kampsport och fitness.

 

Vi har arbetat med kampsportsartiklar i över 30 år och idag är Budo & Fitness Sport Nordens största leverantör av budo- och kampsportsprodukter.
Våra egna varumärken Budo Nord och Fighter är utformade för att motsvara elitens högt ställda krav på funktion och passform.

 

Här hittar du också ett bra sortiment inom styrketräning och fitness; handskar, säckar, vikter, hantlar m.m. Vi säljer också maskiner, golv och inredningar till gym, företag och föreningar.

 

Håll musen över ”PRODUKTER” i menyn här ovanför så ser du alla avdelningar. Eller använd menyn till vänster för att hitta rätt.
Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.
x