WKF-Karate

World Karate Federation (WKF) är den största internationella organisationen för sportkarate i världen, med över 10 miljoner medlemmar i 191 länder. Tävlingar hålls både i kumite och kata i samtliga åldersklasser. WKF:s Karate World Championship, världsmästerskapen i karate, hålls vartannat år, en tradition som har pågått sedan det första mästerskapet i Tokyo 1970. WKF erkänner fyra olika karatestilar: Gōjū-ryū, shitō-ryū, shotokan och wadō-ryū.WKF Karate

 

SBI Sport har ett brett sortiment av produkter, såväl för nybörjare som professionella, som är godkända enligt WKF:s regelverk.

Regeländring gällande skyddsutrustning för barn

Regeländring gällande skyddsutrustning för barn

Fr.o.m 1 april 2018 blir fot- och benskydd obligatorisk för barn i kumite. 

Mot bakgrund av skaderisk, rättvis bedömning, samt skärpning i skyddsreglementet på internationell nivå kommer dock fot-och benskydd införas som obligatorisk utrustning för barn i kumite fr.o.m den 1/4 2018.

Skydden ska vara av den röda och blå varianten och kompletterar de redan idag röda/blå knogskydden, samt tandskyddet, som obligatorisk utrustning. Kropps- /bröstskydd kvarstår som valfritt.

Läs Barnregeltillägget >> 


 

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

-->Betala med Klarna faktura, konto, kort eller internetbank
 
Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.
x