MMA

MMA (mixed martial arts) är en fullkontaktskampsport som kombinerar element från olika kampsporter i egna regelsystem där stående fight, brottning och grappling ingår. Ambitionen är att ha så få regler som möjligt samtidigt som hänsyn tas till utövarnas hälsa och säkerhet. Avvägningen görs bl.a. genom att det inte är tillåtet att bita, angripa ögon, skrev eller knän. Vissa regelsystem i MMA strävar efter högre realism och tillåter t.ex. sparkar från stående position mot en liggande motståndare, medan andra prioriterar tävlingsaspekten.

Vare sig du är nybörjare eller erfaren, ung eller gammal, amatör eller professionell, så har SBI Sport ett brett sortiment av produkter som passar dig.

Visa mer.

Att blanda flera typer av kampsport i militära sammanhang förekom så tidigt som för över 6 000 år sedan i Kina, då hankinesiska officerare och soldater utvecklade kampsporten Shuai jiao. Samma fenomen har även en lång tradition i Europa, inte minst genom den antika sporten pankration, som introducerades i de olympiska spelen i Grekland 648 f.Kr. Modern MMA har vuxit fram genom en samverkan mellan olika organisationer i Asien, Europa och Nordamerika, och är under ständig utveckling.

Visa mindre.

SBI Sport. Allt för kamp-och kraftsport

Hos SBI / Budo & Fitness Sport hittar du det mesta inom kampsport och fitness.

 

Vi har arbetat med kampsportsartiklar i över 30 år och idag är Budo & Fitness Sport Nordens största leverantör av budo- och kampsportsprodukter.
Våra egna varumärken Budo Nord och Fighter är utformade för att motsvara elitens högt ställda krav på funktion och passform.

 

Här hittar du också ett bra sortiment inom styrketräning och fitness; handskar, säckar, vikter, hantlar m.m. Vi säljer också maskiner, golv och inredningar till gym, företag och föreningar.

 

Håll musen över ”PRODUKTER” i menyn här ovanför så ser du alla avdelningar. Eller använd menyn till vänster för att hitta rätt.

-->Betala med Klarna faktura, konto, kort eller internetbank
 
Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.
x