TuffStuff CALGYM Sittande rodd

Bli först med att recensera denna produkt

Professionell singelmaskin för effektiv sittande rodd. Dubbla handtag gör singel och bilateral rörlighet för maximal muskelkonditionering.

På grund av storlek och/eller vikt kan vi inte via webbshopen leverera denna produkt till adresser utanför Sverige. Kontakta oss om du vill ha denna produkt levererad till en adress utanför Sverige.

Artikelnummer: 21717-000
Endast 1 kvar

Ordinarie pris 39 000,00 kr

Specialpris 24 875,00 kr

För mer info ring Peter direkt på 040-535591 eller växeln 040-948888 eller klicka här...På grund av vikt och/eller volym kan det tillkomma ett frakttillägg på produkter märkta med denna symbol.

 

 

 På produkter märkta med dnna symbol ger vi 2 års garanti.

 

 

Professionell singelmaskin för effektiv sittande rodd. Dubbla handtag gör singel och bilateral rörlighet för maximal muskelkonditionering. Hela 95kg. viktmagasin och med en totalvikt på över 210kg.Garanterar en lugn och jämn gång på denna toppmaskin.
Dom dubbla draghandtagen gör att man kan variera sin dragvinkel för att få ut maximalt av sina övningar. Den stora bröstplattan kan ställas in för önskat djup i rörelsen och det sitter halkfria fotplattor på maskinen.
Givetvis så är den rejält poltstrade sitsen justerbar. En riktig kvalitetsmaskin för gymmet.

 

 


Mer information

Art.nr. 21717-000
Enhet st
Tillverkare TuffStuff
Längd 150 cm
Bredd 64 cm
Höjd 203 cm
Viktmagsin Kg 95 kg

Skriv din egen recension

Du recenserar: TuffStuff CALGYM Sittande rodd

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Omdöme
Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.
x